Kategorier
Valpkurs

Valpkurs för välanpassade sällskapshundar i Uppsala

En valpkurs i Uppsala är viktigt för att du och din hund ska bli ett bra team redan från start. Din hund behöver tränas i lydnad och socialt samspel.

För några år sedan var det vanligt att alla hundägare gick till brukshundsklubben med sina hundar, oavsett om hundarna i fråga faktiskt var tänkta att användas som brukshundar. I dag är det dock mer vanligt att vända sig till någon av de hundkurser eller valpkurser som finns på marknaden, i det fall att hunden är mer av en sällskapshund än något annat.

Men det är viktigt att faktiskt gå på kurs med sin hund, även när du bara har din lilla vovve som husdjur. En hund är till skillnad från en katt inte ett djur som mår bra av full autonomi, och behöver tränas i lydnad och socialt samspel för att må riktigt bra.

Valpkurs ger dig och din hund superkrafter

På en valpkurs ger du din hund de bästa förutsättningarna för att bli ett välanpassat och välmående sällskapsdjur. Dessutom ger du även dig själv de bästa förutsättningarna för att bli en välanpassad och välmående husse eller matte. För ni sitter ju ihop, du och din hund, lika mycket som Batman och Robin eller Fantomen och Hero.

Nu är visserligen inte Robin något husdjur. Men nästintill. I alla fall om man tänker på hur lika människor vissa hundar kan vara. Och om du går en valpkurs med din nya lilla hund, kommer du och din hund få möjlighet att ta er an er gemensamma vardag som riktiga superhjältar. Smidigt, enkelt och under full kontroll. Boka in en valpkurs via denna sajt: www.valpkursuppsala.se