Kategorier
Allmänt

Hundkurs i Stockholm – för dig som vill ha pli på din hund

Hundar behöver vanligtvis gå en hundkurs för att lära sig saker. Det är inte hunden som ska bestämma, det är du som är boss och det behöver hunden lära sig. Boka in en hundkurs i Stockholm.

Er nya familjemedlem vill inte riktigt samma saker som ni. Ni vet inte hur ni ska göra för att ge honom en bra uppfostran. Han är än så länge liten. Men det sägs ju vara bra att börja med kurser för hunden tidigt. Man vill gärna ha en hund som är uppfostrad och som går att ha bland andra hundar och människor. Som det ser ut just nu har ni stora problem eftersom ni inte ens kan gå på toaletten utan att hunden måste följa med. Sist ni lämnade honom ensam för att ta en dusch så var halva soffan förstörd. Så kan ni inte ha det.

Boka in en hundkurs

Ni bokar in er på en hundkurs i Stockholm som börjar om ett par veckor. Det är en första kurs för att sedan åtföljas av flera. Den första kursen ni ska gå tillsammans med er hund kommer lära hunden ganska basic saker. Hunden behöver först och främst lära sig att det är ni som bestämmer. Ni är boss och han är det nämligen inte. För det är precis vad han tror just nu, att det är hans ord som är lag. Ni behöver lära honom vems ord som gäller och för det ska ni gå en hundkurs. Läs mer om hundkurser på denna hemsida: https://www.hundkursstockholm.nu/